Vandaag weer een prachtige inzichtgevende wandeling mogen maken met een coachee. Hier werd zo duidelijk hoe de wet van aantrekkingskracht werkt . . . . We hebben allemaal onze verhalen. De herinneringen die je actief houdt door steeds weer je verhaal te vertellen. Zeker als het traumatische ervaringen zijn geweest. Wat je leeft (denkt, voelt, zegt, verdedigt) en dat is heel normaal, daar krijg je meer van. In de natuur is het makkelijker om je te realiseren dat er geen herinnering is die steeds herhaald hoeft te worden. Elke keer is er weer nieuw blad, bloemen, vruchten, geuren . . . Het geeft ruimte om meer in het NU te zijn en te verbinden met de natuur in jezelf.

Voor je eigen geluk en dat van je omgeving, is het belangrijk om de cirkel van je oude verhalen te doorbreken. Anders zal je verhaal altijd actief blijven in je leven en je steeds dezelfde ervaringen geven. Niet omdat je het niet verdient, wat dat doe je wel, maar de wet van aantrekkingskracht luistert naar wat je voelt!

Mijn ervaring is dat de meeste mensen liever negatieve emotie voelen dan totaal geen emotie. Het kan zijn dat je door je vroegere ervaringen gestopt bent met voelen en door het verlangen te leven ben je dingen gaan aantrekken die je wel voelt. Hierdoor ben je mogelijk de connectie met wie je werkelijk bent verloren.

Tijdens wandel-coaching kun je weer contact maken met wie je werkelijk bent. Je gaat weer voelen en vertellen over de positieve effecten in je leven. Na de wandel-coaching was de uitstraling van mijn coachee al heel anders . . . .